Dobrý styl a kvalitní ingredience.

Vaříme tak, abyste se rádi vraceli.

Přijďte si do restaurace Rozmarýn vychutnat šťavnaté steaky z argentinské hovězí svíčkové, grilované filety z norského lososa, čerstvé fetuccinne a další pokrmy podle pečlivě sestaveného jídelního lístku.
Menu stále obměňujeme podle toho, jaké sezonní a zcela čerstvé suroviny jsou právě k dispozici.
Vždy milá obsluha je připravena splnit každé Vaše přání, ať už plánujete romantickou večeři pro dva,
posezení s přáteli nebo obchodní schůzku.
 

Zelenina, přílohy a omáčky

 

Zelenina

 
200 g Grilovaná čerstvá zelenina
(cuketa, lilek, cherry rajčata, červená cibule, paprika)
85,-
200 g Čestvá neochucená zelenina s limetou 75,-
200 g Česnekem provoněné fazolové lusky restované s pancettou 95,-
200 g Smetanový lisový špenát s parmazánem a česnekem 85,-
     
 

Přílohy

 
250 g Grilované bramborové steaky s opečenou slaninou a zakysanou smetanou 75,-
250 g Pečené brambory ve slupce s bylinkami 55,-
250 g Ve slupce vařené francouzské brambory Annabelle s máslem 45,-
200 g Kořeněné bramborové plátky 45,-
200 g Americké brambory s bylinkami 45,-
200 g Hranolky Julienne 45,-
1 ks Opečená bageta se sušenými rajčaty v olivovém oleji s bazalkou a česnekem 48,-
1 ks Opečená bageta s česnekovým máslem 45,-
1ks Opečená bageta s italským bazalkovým pestem 45,-
     
 

Teplé omáčky

 
  Demi-glace s chilli papričkami 40,-
  Demi-glace se zeleným pepřem a smetanou 40,-
  Demi-glace s červeným pepřem a smetanou 40,-
  Smetanová demi-glace s lesními hříbky 45,-
  Smetanová demi-glace s liškami 45,-
     
 

Salsy, dipy a studené omáčky k masům

 
  Jogurtový dip s čerstvými bylinkami a česnekem 40,-
  Majonéza s čerstvě sekanou rukolou a bazalkou 40,-