







Přijďte si do restaurace Rozmarýn vychutnat šťavnaté steaky z argentinské hovězí svíčkové, grilované filety z norského lososa, čerstvé fetuccinne a další pokrmy podle pečlivě sestaveného jídelního lístku.
Menu stále obměňujeme podle toho, jaké sezonní a zcela čerstvé suroviny jsou právě k dispozici.
Vždy milá obsluha je připravena splnit každé Vaše přání, ať už plánujete romantickou večeři pro dva,
posezení s přáteli nebo obchodní schůzku.
Zelenina |
||
200 g |
Grilovaná čerstvá zelenina (cuketa, lilek, cherry rajčata, červená cibule, paprika) |
85,- |
200 g | Čestvá neochucená zelenina s limetou | 75,- |
200 g | Česnekem provoněné fazolové lusky restované s pancettou | 95,- |
200 g | Smetanový lisový špenát s parmazánem a česnekem | 85,- |
Přílohy |
||
250 g | Grilované bramborové steaky s opečenou slaninou a zakysanou smetanou | 75,- |
250 g | Pečené brambory ve slupce s bylinkami | 55,- |
250 g | Ve slupce vařené francouzské brambory Annabelle s máslem | 45,- |
200 g | Kořeněné bramborové plátky | 45,- |
200 g | Americké brambory s bylinkami | 45,- |
200 g | Hranolky Julienne | 45,- |
1 ks | Opečená bageta se sušenými rajčaty v olivovém oleji s bazalkou a česnekem | 48,- |
1 ks | Opečená bageta s česnekovým máslem | 45,- |
1ks | Opečená bageta s italským bazalkovým pestem | 45,- |
Teplé omáčky |
||
Demi-glace s chilli papričkami | 40,- | |
Demi-glace se zeleným pepřem a smetanou | 40,- | |
Demi-glace s červeným pepřem a smetanou | 40,- | |
Smetanová demi-glace s lesními hříbky | 45,- | |
Smetanová demi-glace s liškami | 45,- | |
Salsy, dipy a studené omáčky k masům |
||
Jogurtový dip s čerstvými bylinkami a česnekem | 40,- | |
Majonéza s čerstvě sekanou rukolou a bazalkou | 40,- | |