Dobrý styl a kvalitní ingredience.

Vaříme tak, abyste se rádi vraceli.

Přijďte si do restaurace Rozmarýn vychutnat šťavnaté steaky z argentinské hovězí svíčkové, grilované filety z chlazeného lososa, čerstvé fetuccinne a další pokrmy podle pečlivě sestaveného jídelního lístku.
Menu stále obměňujeme podle toho, jaké sezonní a zcela čerstvé suroviny jsou právě k dispozici.
Vždy milá obsluha je připravena splnit každé Vaše přání, ať už plánujete romantickou večeři pro dva,
posezení s přáteli nebo obchodní schůzku.
 

Zelenina, přílohy a omáčky

 

Zelenina

 
200 g Grilovaná čerstvá zelenina
(cuketa, lcherry rajčata, červená cibule, paprika)
 
200 g Smetanový lisový špenát s parmazánem a česnekem  
200 g Čestvá neochucená zelenina s limetou  
     
 

Přílohy

 
250 g Pečené brambory ve slupce s bylinkami  
200 g Steakové hranolky  
200 g Americké brambory s bylinkami  
1 ks Opečená bageta s česnekovým máslem  
1ks Opečená bageta s italským bazalkovým pestem  
     
 

Teplé omáčky

 
  Demi-glace s chilli papričkami  
  Demi-glace s červeným pepřem a smetanou  
  Smetanová demi-glace s lesními hříbky  
  Smetanová demi-glace s liškami  
     
 

Salsy, dipy a studené omáčky k masům

 
  Jogurtový dip s čerstvými bylinkami a česnekem  
  Majonéza s čerstvě sekanou rukolou a bazalkou